fredag 25. februar 2011

Og så kom verden nærmere

Denne flotte swazimannen møtte vi utenfor butikksenteret. Mange menn går i nasjonaldrakt til vanlig. Den er stilig og lutftig i varmen.
Første TV-bilder etter to måneder.
 Vi var nesten vant til ikke å ha TV nå. Litt deilig var det også, faktisk. Men etter at det store treet i hagen forsvant, gikk det an å ta imot TV-signal. Så da fikk vi flyttet en parabol som ingen brukte til vårt hus. Vi har lest på nett om hva som foregår i flere araber-land, men du verden så interessant det var å se nyheter på TV!

Vi har ikke all verdens kanaler da. Med antenna fulgte en dekoder for gratis-programmer. Der var det to ukjente nyhets-kanaler, F24, en fransk kanal som er ganske grei og Press, en muslimsk kanal. Og så var det en uhorvelig mengde nigerianske og andre afrikanske religiøse ministires, som ikke er så interessante.

Men til Arves store fornøyelse var det en brasiliansk, altså portugisisk-talende, kristen kanal også. Den blir nå fulgt inngående med ordbok og kommentarer. Den var også veldig bra innholdsmessig, iflg portugisisk-studenten.

Alt blir interessant når man ikke har sett TV på to måneder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar