torsdag 23. juni 2011

Ei uke igjen i Swaziland

glede i leken,- 1.klasse
 Et halvt aar gaar utrolig fort. Det er ei uke i dag til vi setter oss paa flyet til Norge. Vi er blitt glad i dette vakre og vennlig landet, som samtidig ikke er lett aa forstaa seg paa. Vi har hatt meningsfulle oppgaver, gjenopptatt gamle vennskap og funnet nye venner. Det er ogsaa frustrasjoner, spesielt naar det gjelder offentlige myndigheter. Regjeringen har for eksempel ikke betalt for de bygningene vi skal faa som kompensasjon for det omraadet de ville ha fra oss. dermed vet vi ennaa ikke naar vi skal flytte, selv om det er 1,5 aar siden bygningene sto ferdig. Det er forbudt aa demonstrere i Swaziland, da fagorganisasjonene proevde, brukte politiet vold, noe som fikk etterspill i ILO.

Men saa er det saa vennlige og hyggelige folk. Mye smil, mye omsorg mye interesse. Og det er fantastiske barn,- glade, entusiastiske, laerevillige.

Og det er fullt i kirkene. det er kraftig lovsang, hengitthet i lovsangen og oppbyggelig og inspirerende forkynnelse. Vi skal savne Swaziland. Men det skal bli godt aa komme hjem til Norge,- til familie, venner, menighet, norsk natur. Vi gleder oss.

folk paa vei inn i kirken,- Zakhele


Fellesskap med samtale og mat rundt baalet,- hos Stella og Dan


Trim sammen med S'lungile











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar