tirsdag 28. desember 2010

Forbereder reise til Swziland

Vi er midt i mellomjula, og vi har besøk av barn, svigerbarn og vårt først barnebarn Isak. Det er veldig stas med et lite barnebarn i huset.
Søndag 2. januar reiser Arve og jeg til Swziland for et halvt år. Jeg skal væer med og starte en kristen grunnskole i Manzini sammen med medarbeidere i Swaziland.
Før vi drar skal vi få huset i orden, tømme skap og skuffer og gjøre alt klart til leieboerne,- fire svenske gutter.
Vi har også noen i oppdrag med Pinsekirkens julekor. I dag skal vi synge på juletrefest for Kattemskogen barnehage og Pinsekirkens søndagsskole. I går var julekoret på St.Olavs hospital og sang. Etterpå tok koret et lite buss-stunt. Vi gikk på bussen som vanlige passasjerer, stilte oss opp midt i bussen og stemte i "Joy to the world"  og sang et par julesanger før vi gikk av og på neste buss. Det er andre året vi gjør dette buss-stuntet, og vi får god respons fra passasjerene. For en gammel "geriljasoldat" er slike sprøe framstøt veldig forfriskende.

Selv om vi har en tendens til å vente med rydding og pakking, regner vi med å komme i havn til søndag. Vi ser aktisk fram til å komme tilbake til Swaziland. Vi har jo bodd der før og har gode venner og medarbeidere her. Swaziland er et svært vakkert og spennede land, og vi ser det som et privilegium å være der en periode.

1 kommentar:

  1. it sounds like a very exciting time in the life of the Gunnestad family! glad we cna be a part of it! look forward to many more blogs :)

    SvarSlett