tirsdag 8. mars 2011

Follow the leader

Vi har jobbet med bibelfortellinger fra NT nå og skal gjøre det fram til påske. Her har vi fortellingen" Jesus helbreder 10 spedalske." Bare legg merke til at eleven har fått med riktig antall spedalske sammen med Jesus.
De dagene elevene har gym, er det mange som har på gymtøy hele dagen. da komme de i shorts, t-skjorte og joggesko på skolen. Veldig lettvint. Her kaster vi ikke bort tid på skifting og dusjing. Vi har selvfølglig utgym hver gang, bortsett fra når det regner. På dette bildet har elevene musikk. De leker en sanglek som heter "Follow the leader." En elev får gå foran og gjør bevegelser. de andre skal gjøre det samme. Fin trening i frimodighet og oppmerksomhet.
Vi har hatt månedslov,- mid term break for elevene med fri f.o.m. fredag t.o.m. mandag. I dag var det godt å være tilbake på skolen, mente de. Det er veldig fint å få være en del sammen med 1. klasse. Jeg lærer mye om begynneropplæring i lesing (engelsk) og matematikk. Noen begynner å knekke lesekoden nå, og det er kjempegøy å lese! "Teacher, can I read for you." De er veldig ivrige etter å demonstrere sine ferdigheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar