søndag 9. januar 2011

En deilig dag

Det er vaar foerste soendag i Swaziland. Vi har venner og relasjoner i flere lokalmenigheter, saa det er ikke helt enkelt aa vite hvor man skal gaa. Zakhele F.E.A. har bygd stor ny kirke og begynt med gudstjeneste paa engelsk foer sizwati-gudstjenesten kl. 11. Vi gikk dit. Kirken var stor og kjempefin, bygd kun med loklt innsamlede midler. Det var nesten fullt. Et fantastisk lovsangsteam ledet lovsangen, og de sang med den intensiteten som er saa herlig her i det soerlige Afrika. Vi traff flere "gamle" venner.

Vel tilbake til senteret var gudstjensten i gang i kirken paa Helemisi, saa vi gikk like godt dit. Det er bare strkt hvordan de synger. Hele forsamlingen firstemt og rytmisk. Man maa bare gi seg med.
Det vi har laert paa Gudstjenesten: Jeg vet at min gjenloeser lever, og som den siste skal han staa fram paa stoevet. Livet kan by paa mange utfordringen, men til slutt er det Gud som staar igjen som vaar gjenloeser.

Vi spiste luns paa Summerfield, et ubeskrivelig vakkert sted med vann, palmer, planter og stilig arkitektur og nydelig mat til en rimelig penge. Bare til aa nyte...

1 kommentar:

  1. Åh, så herlig!Skulle gjerne vært der med dere:) jeg var hjemme i dag siden jeg var syk, men det var ifølge sikre kilder bra her også:)Kos dere vidre og God bless!Susanna

    SvarSlett