søndag 16. januar 2011

soendags frokost

 Kaffe, toast, brunost, skinke og syltetoey, lys fra Swazi Candles og chitenge duk. Det er ganske koselig i huset vaart. Soendags frokost i ro og mak (hvis man staar opp i rett tid) er veldig deilig. Litt stuslig naar Arve er i Norge, men det er for en kort periode.
I dag var jeg paa gudstjeneste i International Tabernacle, der vaare venner Absalon og Flora Dlamini er pastorpar. Fantastisk lovsang og inspirerende forkynnelse, og gudstjensten tar tid... Men jeg hadde absolutt fatt en utfordring gjennom forkynnelsen fra 1. Mosebok om aa bli velsignet og spre velsignelse.
Saa var det avskjedsfest for foreldrene til Evy. De har vaert her i 2 mnd og gjort nytte for seg. Evy Surdal er den eneste norske misjonaeren som bor her fast naa. Hun har vaert her i 30 aar. Foreldrene er et nydelig pensjonistektepar. De snakker bare norsk, men kommuniserer imponerende godt med alle. Folk her nede har blitt skikkel;ig glad i dem og kom for aa si farvel.

2 kommentarer:

  1. Arti å høre!Her har det også vært en bra søndag..pappa er jo her, så vi har en del felles måltid og det er kjempekoselig.. Møtet var bra, PK gruppa med Pappa (selvfølgelig, er man med i lovsangsteam så er man med i lovsangsteam)sang. Sean talte og hanna hadde barnemøtet:) Kos å høre om Swaziland og hvordan det går!Blir spennende på tirsdag:) Ha en fin kveld vidre:)

    SvarSlett
  2. Det var et koselig frokostbord!! vi savna dae her, men veldig koselig aa ha pappa her:)Hanna

    SvarSlett