mandag 17. januar 2011

I dag gikk det unna...

Dette var dagen da alt skulle gjøres. Vaktmesterne måtte rake og plukke opp sæppel (utrolig hvor mye søppel som ligger der det ikke skal. Renholderen hengte opp nye gardiner. Læreren rigget i klasserommet og hengte opp små pedagogiske plakater, S'lungile og jeg dro fra butikk til butikk for å få tak i alt som manglet til skolen og barnehagen: Penner, blyanter, maling tegnepapir, kontorrekvisita, koster, søppelbøtter, plaster og sårrens, kritt, svamp og en pakat med solsystemet for å nevne noe.
 Bøkene skulle stemples og merkes. Så kom nye foreldre for å skrive inn barn i skolen. Vi flyttet ett kontor. Jeg kjente hodepinen komme sigende, så da var det bare å ta en kaffepause. Tidlig på ettermiddagen ringte Evy og spurte om jeg ville bli med ut og spise i kveld på en ny restaurant på en golfbane som ligger på veien nedover mot Nhlangano. Abslon og Flora inviterte.
 
 Flora, Absalon og mor
 Det ble en fantastisk hyggelig kveld med gode venner og god mat og spennende samtale. Absalon er menighetsbyggere og Guds rike-byggere. Det er bare oppbyggende å være sammen med dem. Og så ble det enda en avskjedsfest for Evys foreldre. De heter bare mor og far (med skarre-r).
far og Evy

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar