torsdag 14. april 2011

Planleggingsdager

Engelen (foran PCene)
Vi har nå spilt skuespillet om oppstandelsen flere ganger, for barnehagen og noen av staben. Den store forestillingen blir på foreldremøte, men det er blitt utsatt til etter påskeferien pga urolighetene her (som var sterkt oppskrytt). Det er fantastisk å se hvordan replikkene og budskapet om oppstandelsen blir mer og mer deres. Engelen proklamerer: Han er ikke her han er oppstått, gå og fortell...! Og jeg skal love det er med myndig røst.

 Til slutt i skuespillet siterer de et par skriftsteder: But now Christ has INDEEEED ben raised from the dead! Ungene her er veldig artige, for de er lært opp til å sitere i kor fra barnehagen. Ingen sparer på stemmen. Det er kjempeflott, og de er full av sjarm.
To av kvinnene som gikk til graven. Duken på hodet gjør at de går rett inn i rollene.

To av boligene som hører til. Kjemepstilige innvendig.
Vi har planleggingsdager, og vi er ferdig med de pedagogiske rapportene for 1. termin. De ligner mye på dem vi har på Tomasskolen. De ble fine og informative etter min menig, men ingen tallkarakterer. Noen foreldre vil nok være skuffet over det, men vi var veldig enig om at vi ikke ønsker å plassere dem som nr 1, 2 og 13 så tidlig. Det er mye fokus på hvilket nr du er i prestasjoner her.

Teacher Demba hadde ennå ikke vært på det nye området, så i dag dro vi på ekskursjon. vakta slapp oss inn. Bygningene er så mye mer hensiktsmessig for vårt formål, så vi skulle virkelig fått flyttet nå. Foreløpig er det enda an av regjeringens mange hvite elefanter. Men vi fortsetter å be og arbeide.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar