søndag 17. april 2011

The pulpit of Africa?

Swaziland,- the pulpit of Africa?
Swaziene elsker landet sitt. Swaziland er et godt sted å være. Selv om det er økonomiske problemer for regjeringen, og overtro eksisterer ved siden av kristen tro, er det et godt land. Det har vært en merkbar velstanndsøkning, og det er stor åpenhet for evangeliet.
I dag snakket pastoren om de store tingene som skjer i Nord-Afrika og Midtøsten. Ja selv i Swaziland er ting i forandring. Da gjelder det å søke inn til Gud og være rede for det han vil. Arve fikk en mulighet til å si noe på slutten av gudstjenesten. Han sa at vi må be for araberlandene og de muslimske landene at evangeliet må nå ut dit. Kanskje må vi gjøre noe også. Evangeliet skal forkynnes til jordens ender.
Vi ber om at Swaziland skal vekkes for misjon. Gud elsker Swaziland og swaziene, men der det er en kristen kirke, må det være misjon.

Det er en profeti om Swaziland som jeg har hørt sitert flere ganger, nemlig: "Swaziland is the pulpit of Africa." Vi kan be om at misjonærer skal dra ut fra dette landet til jordens ender.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar