fredag 20. mai 2011

Litt av hvert

Dette handler om persepsjon. Dhemba synes det er kaldt. Jeg synes 23 grader er helt ok.            

Ngwenya glass er et glassverk utenfor Mbabane. Her blir glass i mange fasonger laget. Det er en flott bedrift og et populært turistmål.
En av førskolelærerne fikk en hyggelig tilbakemelding her om dagen. Vi har jobbet med med månedens karaktertrekk,- ÆRLIGHET både på skolen og i barnehagen denne måneden. En av foreldrene i barnehagen kom til læreren og sa: så flott at dere lærer barna om ærlighet, om å snakke sant og ikke stjele. Jeg skal be for dere. Vi har hatt noen fine fortellingsstunder og samtaler i 1. klasse også.

Nå har vi besøk av en kollega av Arve fra DMM, Anne Nakken. Hun skal holde kurs om matematikkglede her til uka. Da må vi være litt turister og ta henne med rundt. *I dag var vi på Ngwenya Glass, et kjempebra glassverk som lager mange fine produkter. Det er lov å komme inn å se, nesten som på Hadeland glassverk.

En liten morsom hendelse: Arve fikk nytt bankkort for 2 mnd siden da han var i Norge. Han klippet i stykker det nye og satt igjen med det gamle. Nå har han vært uten bankkort i 2 mnd og levd på fruens nåde. Anne hadde med et nytt ut. Arve var kjempeglad, og da jeg skulle betale på Ngwenya, rykket han ut: "Jeg betaler!" det var nok godt å kunne dra kortet igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar