søndag 29. mai 2011

På tvers

Arve har fått vondt i ryggen, og det er ikke så rart, for senga går ned på midten. Så nå har vi lagt oss på tvers med beina ut i lufta. Arve fant ut at da måtte han ha sokker på. Han er blitt bedre i ryggen etter dette påfunnet, så nå blir det vel å ligge på tvers den siste måneden til vi skal hjem.


Siste kvelden på kurset var vi på Summerfield og spiste. Fotosession etterpå. Her er Mosambik-deltakerne. Hun foran er rød jakke er Magali, misjonær fra Brasil. Herlig med misjon på kryss og tvers.
Jeg og Virginia fra Maputo.
Vi har hatt matematikkurs i en uke med en kursholder fra DMM, Anne Nakken. Hun er kjempeentusiastisk, og snakket om barn og matematikkglede. Det var deltakere fra Mozambik, Botswana, Tanzania og Swaziland. Det var flere deltakere fra Maputo, både fra universitetet og en brasilianer som driver førskolelærer-kurs. Jeg drev med eksamen og fikk ikke mye tid med dem, men jeg stakk oppom i lunsjpausene. Det var veldig flott å bli kjent med dem. Vi jobber jo mot å starte en førskolelærerutdanning i Maputo, og da er det bra å ha gode kontakter og relasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar