tirsdag 15. februar 2011

Det nye sentert

Arve og S'lungile prøver nøklene for at vi skal komme oss inn i klasserommene.
 Som jeg har nevnt tidligere står det nye senteret ferdig. I dag var vi inne på området og så oss om. Vi har ennå ikke fått nøklene, men vakta som var der var grei og lot oss komme inn. Det er blitt veldig fint og mer praktisk enn det gamle som har en hall som er delt inn i stedet for klasserom. Her var det flotte, adskilte klasserom med fliser på golvet.
Litt av atriumet mot administrasjonen
 Senteret er bygd som et atrium med lekeplass i midten, det er også en lekeplass med gress på baksida der vi skal ha lekeapparatene. Som dere kanskje har lest, er det regeringen som ønsker vårt gamle område, og vil gi oss et nytt med nye bygninger i stedet. Nå står det ferdig, men regeringen har ikke betalt byggmesteren, så vi kan ikke få overta. Regjeringen er blakk, så det må et lite under til om vi skal få overta det nå.
Her ber vi inne på området.
 Vi tok en bønnestund inne på det nye administrasjonsområdet. Vi vet at Gud kan åpne dører som ser stengte ut. Bommer av jern og dører av kobber er ikke noe problem for ham Vi setter vår lit til Gud at vi snart skal få flytte over. Det vil være veldig praktisk for videre utbygging av skolen. Dere som leser bloggen, bli med i bønn for akkurat denne saken.
Den ene fløyen av skolebygget

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar