søndag 20. februar 2011

Søndag, den deiligste av dagene...

Kø for å komme inn i kirken i Zakhele. Enda er det to innganger til. Herlig syn.
I dag var vi på den engelske gudstjensten i Zakhele F.E.A. Den begynner kl 9, dvs kl9 beynner de å rigge og ordne til. 20 min senere er vi i gang. Nå har vi lært, så vi kommer ca 20 min senere vi også, men det kommer folk sigende gjennom hele møtet. Det var veldig bra forkynnelse, evangeliet om Jesus ble forkynt, og vi ble utfordret til å meditere på Guds ord. Innta det Gud har for hver enkelt. Vi trenger ikke konkurrere med andre, for vi er forskjellige.

 Zakhele har to gudstjenester. Den engelske er nesten full, men siswati-gudstjenesten er stappfull, og det er ikke noe lite lokale. Og over hele Manzini er det fullt av kirker, både FEA og andre.
Fredelige, men vare,- impalaene beiter i Mliwane.
 Etter kirka tok vi med de norske studentene til Mlilwane, et naturreservat like utenfor Manzini. Der er det satt opp griller, så vi grillet og spiste lunsj der. Deilig og fredelig,- og mange fluer.
Fire sebraer rett ved veikanten.
 Det er ikke så veldig mange dyr i Mlilwane, men du kommer ganske nær dem,- sebra, flere hjortedyr, villsvin, gnu og ulike øgler. dessuten så vi både flodhest og krokodille ute i vannet.
Det beste med å komme ut til Mlilwane er å komme ut i naturen. det er veldig avslappende og godt med naturinntrykkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar