mandag 14. februar 2011

Rødt og svart eller turkis og hvitt

 Lovsangteamet i International Tabernacle,- som tidligere nevnt, de er kjempeflinke til å synge, det er firstemt, rytmisk, men lydkjøring er kanskje ikke helt på plass. de følger prinsippet full guffe, av og til skingrer det i høytalerne. Men se hvor stilige de er! Hver søndag stiller de i matchende antrekk. I går var det rødt og svart, forrige søndag turkis og hvitt, og det finnes mange flere varianter. Noe å tenke på for forsangerteam i Norge! :)
Lars Blystad (t.v.) og en av brødrene fra Volda
Søndag ettermiddag var vi hos Evy på lunsj. Hun hadde besøk av tre karer fra Ebenezer, Volda, som er hennes utsendermenighet. Den menigheten har vært engasjert i misjon i Swaziland i 40 år. Det var noen oppegående karer, engasjerte, trivelige og kunnskapsrike. Når vi er her ute, er jo alle som snakker norsk familie. De var hos oss på lunsj i dag. Så har vi to nordmenn boende hos oss,. Lars Blystad som har en god del prosjekter han følger opp i Malawi og Mosambik og en som er vokst opp her, lars Olsen fra Stavanger.

Kulturen her er sånn at hvis noen trenger overnatting, mat skyss i forbindelse med misjons- eller prosjektoppdrag, stiller de norske eller svenske som er her, opp med det de har. derfor, når Lars og Lars kommer, er det naturlig at de bor hos oss. Når Arve drar til Mosambik, bor han på senteret i Maputo og spiser hos Berit og Leif Lidsgard (svensker i prosjekt). En trivelig kultur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar